Ik ben in 1987 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Vanaf 1989 ben ik als advocaat werkzaam in de civiele (proces) praktijk. Sinds 2003 ben ik als partner verbonden aan Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten.

Ik richt mij hoofdzakelijk op advisering, begeleiding en het voeren van procedures in het arbeidsrecht en het contractenrecht.

Daarbij treed ik op voor bedrijven, instellingen en particulieren. Mijn stellige overtuiging is dat veel zaken niet bij voorbaat ‘gewonnen’ of ‘verloren’ zijn, maar dat veel, zo niet alles, afhangt van de manier waarop een zaak wordt voorbereid en gepresenteerd. Een goede samenwerking met de cliënt is onontbeerlijk.

Het snel inroepen van professionele juridische hulp betaalt zich vaak terug. In het beginstadium kan al veel worden gedaan, zoals dossieropbouw en het bepalen van strategie. Daarmee kan erger worden voorkomen en worden uw kansen in een latere procedure vergroot.

Behalve advocaat ben ik ook International ADR Certified mediator. Mijn ervaring op juridisch gebied komt daarbij goed van pas. Daarnaast ben ik verbonden aan enkele instellingen de gezondheidszorg.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten.

Contact